Wat is mynexuzhealth?

Mynexuzhealth is een beveiligde website en app voor patiënten van nexuzhealth-ziekenhuizen. Via mynexuzhealth krijgt u inzage in uw medisch dossier. Inloggen kan met uw nexuzhealth-codekaart, uw elektronische identiteitskaart of via itsme®.

Bekijk hier alle beschikbare informatie.

 Afsprakensmall_afspraken.png

Hier krijgt u een overzicht van uw afspraken. Ook de afspraken die u hebt bij bepaalde nexuzhealth-partners zijn zichtbaar. Is het overzicht leeg? Dan zijn er voorlopig geen afspraken gepland voor u. U kunt reageren op een afspraak en de bevestigingsbrief met extra uitleg bekijken of afdrukken. Bij sommige partners kunt u zelf een afspraak maken.

Nieuw! Een telefonische consultatie of een videoconsultatie kan een gewone raadpleging vervangen in bepaalde omstandigheden. Bekijk hier wat u nodig hebt en hoe een videoconsultatie verloopt.

small_facturen.png Facturen

Een overzicht van uw facturen. Klik op 'Doccle Connect', log in op uw bestaande Doccle-account of maak in enkele eenvoudige stappen een nieuwe Doccle-account aan. Vanaf dan ziet u steeds uw facturen in mynexuzhealth en in Doccle zelf. Niet alle nexuzhealthpartners bieden elektronische facturen via Doccle aan.

Medisch dossier

small_contacten.png Contacten

Een afspraak of opname kan uit meerdere 'contactmomenten' bestaan. U vindt hier een overzicht van alle contacten, eventueel met een bijlage (een verslag, document, laboresultaat...). Ook telefonische contacten, een overleg waarin uw dossier of behandeling wordt besproken of andere overlegmomenten waar u zelf niet fysiek aanwezig bent, worden hier getoond. 

small_verslagen.png Verslagen

Een overzicht van gevalideerde eindverslagen van bijvoorbeeld onderzoeken, radiologische scans, raadplegingen, ziekenhuisopnames, functiemetingen of laboresultaten. U krijgt verslagen te zien nadat ze gevalideerd zijn door de behandelende arts. Lees ook de disclaimer met enkele belangrijke aandachtspunten bij het raadplegen van uw verslagen en de FAQ hierover.

small_technische onderzoeken.png Technische onderzoeken

Uw labo- en pathologierapporten, elektrocardiogram en radiologische beelden vindt u hier. Wij raden aan de rapporten met uw arts of huisarts te bespreken. Een arts zal de nodige duiding geven.

small_voorschrift.png Voorschriften

Een overzicht van uw medische voorschriften.

small_klinische studies.png Klinische studies

Een overzicht van uw actieve en afgelopen klinische studies.

small_documenten en beelden.png Documenten en beelden

De afbeeldingen (foto’s, film), documenten en tekeningen in uw medisch dossier.

small_documentatie.png Documentatie

Met mynexuzhealth proberen we de informatie zo veel mogelijk te bundelen en ook online aan te bieden. Zo kunt u na uw bezoek aan het ziekenhuis thuis alles rustig nalezen. De medische informatie bestaat uit brochures, filmpjes, foto’s, links naar websites ... Het kan zijn dat er voor uw aandoening geen info beschikbaar is.

small_externe bronnen.png Externe bronnen

Uw medische gegevens in externe applicaties zijn hier toegankelijk als u uw geïnformeerde toestemming gegeven hebt via het eHealth-platform van de overheid.

small_vragenlijsten.png Vragenlijsten en dagboeken

Voor bepaalde zorgtrajecten vragen we u een vragenlijst in te vullen of een dagboek bij te houden. Uw invullingen zijn een hulpmiddel voor uw zorgverleners om u zo goed mogelijk te behandelen. Een dagboek bijhouden helpt u ook een betere kijk te krijgen op uw ziekte of behandeling. Niet voor alle patiënten zijn er vragenlijsten en dagboeken beschikbaar.

Profiel

small_profiel.png Persoonlijke gegevens

Bekijk of wijzig uw persoonlijke gegevens, uw taalvoorkeur, uw contactgegevens… U beheert hier ook uw wachtwoord en gebruikersnaam om in te loggen. 

small_meldingen.png Meldingen

Bepaal zelf of en wanneer u via e-mail een herinnering wil krijgen over uw afspraken of over nieuwe informatie in uw dossier. 

small_toegangen.png Toegangen

Bekijk welke huisarts of doorverwijzende zorgverlener uw elektronisch patiëntendossier in een nexuzhealth-ziekenhuis kan raadplegen vanuit zijn praktijk. U kunt zelf ook toegang aanvragen voor derden (voor uw minderjarige kinderen bijvoorbeeld). 

small_toegang gebouw.png Toegang gebouwen

De toegang tot bepaalde hospitalisatie-eenheden verloopt via QR-codes. Beheer hier uw eigen code en die voor uw bezoek. 

small_berichten.png Berichten 

Hebt u vragen over uw factuur, administratieve gegevens of nood aan technische ondersteuning? Stuur ons dan een bericht. Sommige diensten kunt u via de berichtenmodule rechtstreeks contacteren. 
Uiteraard is het niet de bedoeling dat mynexuzhealth de rechtstreekse communicatie met de zorgverstrekkers in het ziekenhuis vervangt.

vragen of suggesties Vragen en feedback

Ga naar de rubriek Berichten en stuur een bericht naar de technische helpdesk voor verdere vragen of feedback. Of neem een kijkje bij Veelgestelde vragen.