Beheer je patiëntendossier nu ook op iPhone en iPad

09/05/2019

Via de mynexuzhealth app kunnen patiënten hun medische gegevens op hun smartphone of tablet raadplegen. Tot op heden was deze app enkel beschikbaar voor Android toestellen, maar vanaf vandaag kunnen ook de gebruikers van Apple toestellen de app downloaden in de iOS App Store.

Dankzij de app krijgen patiënten inzage in hun medisch dossier via de smartphone. Zo kunnen patiënten onder andere hun verslagen nalezen, beelden bekijken, laboresultaten raadplegen en afspraken beheren.

Bovendien kunnen patiënten ook dagboeken bijhouden en vragenlijsten invullen om zo hun zorgverleners op de hoogte te houden. Het  biedt de patiënt een praktische manier om beveiligd te communiceren met hun ziekenhuis.

Patiënt: “Dankzij de gratis mynexuzhealth app kan ik het patiëntendossier van mezelf en mijn kinderen raadplegen. Waar ik ook ben, kan ik via mijn smartphone alle medische gegevens inkijken en indien nodig met mijn huisarts bespreken. Zo heb ik meer controle over mijn gezondheid.”

Download de app

Wilt u graag uw medisch dossier ook onderweg bij de hand hebben? Via deze link vindt u de app en andere mogelijkheden voor het raadplegen van uw patiëntendossier.

foto iOS lancering.png